DETOX DAG 2

Nå er jeg snart ferdig med dag to av detoxen. Det vil med andre ord si at i morgen tidlig kan jeg sette i gang med å spise normalt igjen pluss å tilføye 120 g Reflex-Balance daglig i rundt 40 dager.  Den første dagen av detoxen gikk egentlig veldig greit. Jeg drakk godt med vann (ca. 4 liter) pluss to shaker med Reflex-Balance. Jeg var selvfølgelig sjesken på mat med klarte å holde meg unna. 

Men i dag var det dag to av detoxen, og jeg kan vel si at den var noe hard. Og om den ikke var hard nok fra før fikk jeg store vansker når en av mine fasste gruppedeltakere ga meg en overraskelse. Hun hadde nettopp kommet hjem fra en belgiatur og hadde vært så grei å kjøpe med seg litt belgisk sjokolade til meg. Hun hadde ikke funnet den rette anledningen for å gi det til meg, men hadde uheldigvis fått snusen av at jeg detoxa i disse dager. Selvfølgelig kom hun med det til meg i dag. 

Men jeg har vært mentalt sterk og klart å holde meg unna, og om bare få timer er detoxingen over og jeg gleder meg i overkant mye til å få i meg en herlig frokost etterfulgt av en liten belgiabit til kaffen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits