FERDIG MED DETOXING

Da var endelig dagen kommet og jeg kunne igjen begynne med å spise mat igjen. Man kan vel si at frokosten har ikke smakt så godt på lang tid. Frokosten besto av en stor bolle med en 500 g yoghurt, 300 g vaniljekesam, 100 g mandler og en banan. Selvfølgelig droppet jeg ikke den gode belgiske sjokolade til jeg fikk i går. Etter denne herlige frokosten, ventet det meg en dag med masse jobb og testing av VO2-maks. Det ble heller ikke så mye tid til trening i dag. Jeg fikk til en time med effektiv svømmetrening. Ellers gikk hvert eneste lille pauserom til å spise masse mat og drikke Reflex-Balance.Nå har jeg fått i meg det siste måltidet for i dag og jeg har pakket meg godt inn i dyna for å avslutte dagen med Game of thrones.

!!! SJALABAIS !!!

3 kommentarer

Solveig Jensine Ellinggard

09.04.2014 kl.22:35

Så kult! Det har jeg så lyst til å prøve ut!

Men blir du ikke utrolig slapp? Ser for meg at man kan gjøre minimale aktiviteter på detox-dager...

Synøve

09.04.2014 kl.23:09

Herlig! Blir "helgekos" allerede imorra her. God påske!

Sondre

13.04.2014 kl.13:59

Solveig Jensine Ellinggard: Heisann. Jeg merket at detoxen gikk ut over treningskvaliteten og konsentrasjonen min. Derfor måtte jeg redusere noe på treningsmengden disse dagene. Men kjente at kroppen reagerte svært positivt etter disse to dagene.

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits