GENERATION IRON FØR OSLO GRAND PRIX

Generation iron var en god dokumentar som klarte å følge opp sin forgjenger. Versjonen jeg hadde fått tak i var noe dårlig kvalitet på, men man fikk sett muskler så jeg kan ikke klage. Sammenliknet med hverandre vil jeg si at det nesten er dødt løp. Begge filmene dreier seg mye om det samme men med utgangspunkt i forskjellige utøvere. Generation iron er absolut en film som bør ses dersom man er interessert i kroppsbygging og trening. Jeg gir denne dokumentarfilmen terningkast 4.

Grunnen til at jeg valgte å se denne filmen akkurat når jeg gjorde, var fordi jeg bare dager senere skulle inn til Oslo og se på Oslo Grand Prix 2014 som er en av de største fitness og kropsbyggerkonkurranser her i landet. Her skulle også min spreke søster debutere i klassen athletic fitness. Hvordan dette gikk kommer senere. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits