LILLESØSS DELTOK UNDER OSLO GRAND PRIX

På lørdag som var debuterte min lillesøster i athletic fitness under Oslo Grand Prix. Selve stevnet var kjempebra organisert og for meg som ikke har vært borti denne idretten før kan jeg ikke si annet enn at jeg ble inspirert. Man kunne under stevnet i Oslo se mennesker som i lang tid har gått på streng diet og trent hardt. Dette kunne man lett se gjenspeile seg i kroppsfysikken til utøverene. 

Min lillesøster (Martine) stillte for første gang i klassen Athletic Fitness. Hun gjorde en god insats på både poseringen og på de fysiske utføringene (Pull-ups, roing og dips). Hun tok for øverig seieren i roøvelsen. 

Det var desverre ikke godt nok til finaleplass, men hun gjorde en fantastisk innsats og sitter igjen med mye erfaring etter denne konkurransen.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits