AXT

For en tid tilbake ble jeg introdusert for slyngetrening av en veldig god venn av meg. Jeg har tidligere ikke vært så stor tilhenger, men endret raskt mening da jeg så hvilkene muligheter man hadde. Slyngetrening er en fantastisk treningsform som passer godt  enten du er nybegynner eller ekspert innen trening. Det kan også fungere ypperlig som et kult supliment til din treningshverdag. Det jeg synes er kult med vennen min er at han ønsker å ta opp kampen mot TRX som den dag i dag er de største innenfor slyngetrening, men for at han skal klare det må han få i gang litt salg av produktet sitt. 

Jeg kan av hele mitt hjerte si at AXT er vel så bra som TRX, men det som min venn har tatt hensyn til er at det skal være billig. TRX koster normalt opp mot 2000 kr, mens AXTen kan man få på nettsiden til 1500 kr. Jeg har selv testet begge slyngesystemene og mener at det er hipp som happ hvilket slyngesystem man kjøper. Så dersom du har lyst til å drive med effektiv slyngetrening, kan jeg absolut anbefale AXT. Det beste med AXT er at slyngen er pakket i en liten oppbevaringspose som lett kan tas med hvor det enn skulle være, og slyngen kan festes nesten hvor som helst. For triathleter og friidrettsutøvere er dette et must. 

Jeg har selv fem AXTer hjemme som er nye, så dersom det er noen i Arendalsområdet som ønsker å kjøpe et sett er det bare å si i fra så kan vi få fikset det.

For kjøp, sjekk ut: http://axtsport.no/

Eller kommenter her så kan jeg hjelpe ;) 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits