2XU

Ny sesong er i gang og i den anledning har jeg vært så heldig å få med meg Sport 1 Tvedestrand på laget. De var så greie med meg og plukket ut et trenings/konkurranseantrekk jeg kunne begynne denne nye sesongen med. Da jeg hentet tøyet forgie fredag viste det seg at jeg hadde fått et komplett treningsantrekk fra 2XU. Dette treningstøyet går for å være noe av det beste man kan få tak i på markedet. Jeg har tidligere ikke prøvd dette merket, men nå var det endelig min tur til å prøve det ut.

Gjennom alle årene har jeg drevet med fysisk aktivitet har jeg slitt ut en rekke treningstøy. Nå er jeg skikkelig klar for å utfordre dette treningstøyet og se om det duger. Jeg har hatt noen turer med tøyet alt og jeg vil si at det er en klasse for seg selv. Det sitter godt på og ser kjempekult ut. 

I morgen er det klart for Fevik halvmaraton og jeg ser selvsagt frem til å kunne bruke tøyet mitt under denne konkurransen.Har noen av dere lesere testet ut dette produktet ? Hva synes dere om det ?

SJALABAIS

6 kommentarer

Anette

25.04.2014 kl.20:00

"Det er en klasse for seg selv", yess :-)

Thomas

25.04.2014 kl.20:44

Veldig stilig antrekk, men prestasjonsfremmende? pffff.

Thomas

25.04.2014 kl.22:40

Hva er dine tanker om kompressjonstreningstøy annet enn at det ser fett ut, Sondre? :) Prestasjonsfremmende, som merkene reklamerer med.??

Bra blogg

Thomas H

25.04.2014 kl.22:51

Har en del fra 2xu selv og er kjempefornøyd med det! :) Sitter perfekt, ser kult ut og jeg tør påstå det funker; den er såpass thight at man kjenner den strammer godt rundt leggen (calf guard) og hjelper om man har ømme legger :) Tar man knebøy med shortsen kjenner man at man "spretter" opp igjen, moro! :)

Sondre

27.04.2014 kl.19:08

Thomas: Jeg tror ikke det er prestasjonfremmende, men at det kan være fordeler med kompresjonstøy tror jeg på. Personlig har jeg opplevd at beina holder seg lenger friske ved bruk av kompresjonstøy, eksempelvis føler jeg at ved en halv - eller maratondistanse er risikoen for å pådra seg kramper mindre. Det kompressjon gjør er at blodsirkulasjonen øker og dermed blir mer avfallsstoffer fraktet vekk. Jeg synes tøyet satt veldig godt på og jeg ønsker å løpe i tøy som er komfortabelt å løpe i. Om tøyet er verd den prisen er en vurderingssak kunden må ta selv. Jeg synes det finnes mange gode tightser på markedet, men synes 2XU sitter godt. Håper dette var et ok svar.

Thomas

29.04.2014 kl.22:18

Takk for et vettugt svar , stå på :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits