OPPDATERING FRA FEVIK MARATON

Da er Fevik halvmaraton over for denne gang. Rundt 100 spreke deltakere stillte til start på dette 21 km lange løpet. Inkludert på startstreken var norgesmester Øystein Sylta som er en fantastisk god løper både på halv og hel maraton. Han tok ikke overraskende seieren, men satte også ny løyperekord med fantastiske 1 time og 8 min, noe som vil si en forbedring av løyperekord på hele 8 min. På en 2. plass kom Alexander Jørgensen med1 time 16 min og 3.plassen fikk jeg med tiden 1 time og 17 min. Men til å bare være 10 minutter etter Sylta og 1 minutt forbedret personlig rekord er jeg meget fornøyd.

2XU tøyet gjorde godt, men det var en liten nedtur at jeg ikke fikk testet overdelen grunnet varmen. Da måtte jeg ty til min trofaste UnderArmour overdel. 

Nå ser jeg frem til å tilbringe resten av kvelden med spising av reker, godterier og se en god film. Anbefalninger til film tas med åpne armer.
Greit med nieser og nevøer som støtteteam når man ligger pladask i mål.
2 kommentarer

Tine L

27.04.2014 kl.16:07

Gratulerer så mye med tredje plass! :D

Sondre

27.04.2014 kl.19:00

Tine L: Takktakk :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits