I MORGEN ER DET BØ-SPRINTEN

I morgen er det klart for Bø-sprinten. Dette er et lokalt triathlon her i Bø, som år etter år trekker til seg store triatletnavn og i år er intet unntak. Personer fra landslag og jr. landslag stiller, samt en rekke andre kjendte, så dette skal bli spennende. 

Min samboer her i Bø er tilfeldigvis med å arrangerer denne konkurransen og kom selvsagt med en overraskelse til meg i dag. Jeg skal nemlig starte i pulje med de beste og har havnet i bane med den personen som har satset på best svømmetid. Tiden denne personen håper å klare er rundt 8 minutter på 750 m. Er jeg heldig klarer jeg kanskje å komme under 11. 

 Forventningene mine til morgendagen er nesten ingen. Jeg sitter og grugleder meg, men en tanke går gang på gang gjennom hode mitt. Det skal bli moro å konkurrere med noen av de beste triatletene Norge har å by på.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits