OPPDATERING FRA BØ-SPRINTEN

Da var Bø - sprinten triathlon gjennomført. Dette arrangementet var i år en del av triathlonserien. Arrangørene gjorde en fantastisk jobb med både planlegging og gjennomføring. Før dagens triathlon hadde jeg gruet meg masse, grunnen var enkel og greit  fordi det skulle stille så vanvittig mange gode triatleter. 

Kl. 09.45 startet jeg med gjennomføring av de 750 m lange svømmemeterne. I Bø-sprinten er det lagt opp til en pause etter svømmingen før man noen timer senere skal gjennomføre de 20 kilometrene på sykkel- og 5 km løping. 

På svømmingen begynnte jeg noe hardt og hadde en 14. plass før sykkel og løping skulle igangsettes. Derifra klarte jeg å hente meg skikkelig opp, og både syklet og løp bra og endte til slutt på en 6. plass totalt. Med andre ord ligger jeg nå på en 6. plass i norgesserien. WOOHOOO !!

Her er noen bilder fra arrangementet:SJALABAIS

5 kommentarer

Stefan Engstrøm

03.05.2014 kl.20:10

Sikker på bøsprinten var en del av triathlonserien? Står på triathlonforbundet at det er 5 løp. 4 olympisk og 1 sprint som er under Tønsberg by triathlon.

Sondre

03.05.2014 kl.21:05

Stefan Engstrøm: Var noen som sa det til meg, men ble litt usikker nå når du sa det :)

Venel

03.05.2014 kl.22:59

Den største konkurrenten du har er deg selv. Gratulerer med 6. plass)

Stefan Engstrøm

04.05.2014 kl.06:36

Tror ikke det er det. Men uansett veldig bra jobbet! Viser god form! Du blir farlig på Hove tenker jeg.

Sondre

04.05.2014 kl.21:16

Stefan Engstrøm: Jeg fikk bekreftet i dag at Bø-sprinten ikke var en del av triathlonserien ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits