TO DAGER MED MYE UTFORDRING

Nå for tiden går det en trend på facebook der man skal bade for så å sende utfordringen videre til en rekke andre mennesker. Det var bare et tidsspørsmål før det kom til min tur. Det hele begynte i går. Jeg og min gode venn Rune hadde fått utfordringer og vi skulle lage våres film. For de som kjenner meg og Rune så tar vi ikke lett på slikt:

Men etter at denne filmen ble lagt ut var det mange som klaget over at dette kunne ikke kalles for bading. Derfor valgte jeg å gjennomføre utfordringen om å bade enda en gang og denne gangen skulle jeg sørge for at det ikke var noe tvil. Siden jeg måtte uti nok en gang, var det bare på sin plass at jeg suplerte med noen flere navn på utfordringslista. Slik ble det da seendes ut.

video:gopr0500

Begge gangene var sykt kalde, men jeg har jo også hørt om at et kaldt bad bare skal være godt for kropp og sjel. Så med andre ord er det ingen unskyldning for å ikke gjøre dette. Dersom noen av de jeg valgte å utfordre likevel velger å feige ut, er en boks proteinpulver prisen å betale ;)

 Hva mener dere lesere om denne trenden ?

SJALABAIS


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits