MORGENCARDIO

I dag var jeg så heldig å få med meg Anette på en morgencardioøkt kl. 07.00. Cardioøkta besto av 1 time moderat spinning og som en finish gjennomførte vi tre sett med så mange push-ups vi klarte. Mot slutten av økta fikk vi besøk av selveste Kristoffer som skulle pumpe litt myggestikk.

Se så sterk han er ;)

Ellers fyker dagene. Jeg sitter i siste innspurt av bacheloroppgava som skal leveres den 23. mai. Jeg merker at jeg begynner å bli litt stressa nå, men tror jeg skal klare å få jobbet godt frem til jeg reiser på 17. mai besøk til lillesøster i Danmark. Jeg ofrer mye for denne oppgava azz. Jeg dropper til og med et triathlon i Åmli som går i morgen, og det er ikke ofte det skjer. Menmen, på lørdag får jeg tatt ut all energien min når jeg skal inn til Oslo for å løpe Holmenkollstafetten for Skarphedin IL. Kanskje vi i år klarer å rykke opp til eliteklassa. 

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits