NOE DU IKKE HADDE TRODD OM MEG

God morgen folkens. I dag tenkte jeg å starte dagen med å fortelle dere noe som dere kanskje ikke hadde trodd om meg.

Nå har det seg jo slik at jeg hele mitt liv har vært fantastisk glad i sport og idrett, og da kanskje i all hovedsak utholdenhetsidretter. Jeg har drevet med langrenn, løping og driver jo nå som de fleste kanskje har fått med seg med triathlon.

Men det var noe helt annet jeg begynte min karriere med. Før jeg startet med all idrett drev jeg faktisk på med dans, mer bestemt klassisk ballett. Jeg  drev på fra jeg var 3-4 år gammel og frem til jeg var 8. Det er mange gode minner som sitter igjen fra den tid. Det var meg og en annen gutt som var på senteret (Silas). Vi var jo så heldige, vi hadde jo en drøss med jenter for oss selv. Jeg og Silas danset Peter og ulven sammen og jeg ble da for første gang lokalkjendis i Agderposten.

Hvorfor sluttet jeg ?

Jeg synes som ung at ballett var kjempegivendes, men selv om jeg var så ung kom jeg ikke unna mobbingen. Det gikk ikke mange dager uten at jeg fikk gjennomgå med kommentarer som virket støtende. Dette førte til at jeg omsider sluttet.

Silas fortsatte og er nå en profesjonell danser i det store utland. Det får meg til å tenke på om hvor i verden jeg kunne ha vært dersom jeg hadde fortsatt.?

Jeg hadde jo dog ikke drevet med triathlon som er en sport jeg ikke kunne klart meg for uten..

Jeg ønsket å skrive dette innlegget for å gi et budskap om å ikke gjøre det jeg gjorde. Dersom du til tider har det hardt og vanskelig med å følge din drøm, må du gjøre alt for å beskytte den, be a dreamchaser !

Da jeg begynte på idrettvitenskap i Bø, måtte vi opp i eksamen i dans. Dette synes jeg var utrolig gøy. Da skulle jeg igjen danse forran publikum ;)

 

SJALABAIS

Én kommentar

Emma Sofie

13.05.2014 kl.08:05

Så fantastisk gøy! Jeg danset også ved Arendal Ballett Center i ca. åtte år (nå ved Bølgen) - og har blant annet møtt Silas i forbindelse med forestillinger. Han er utrolig dyktig, men at du også danset hos Nina Renee Johnsen på samme tid hadde jeg ikke trodd, nei!

Ha en fin dag! :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits