REIST TIL DANMARK

I år bestemte jeg meg like så godt for å reise til Danmark og besøke min lillesøster i 17. mai helgen. Den første dagen besto av mye spenning. Hva som skjedde kommer som et eget innlegg når jeg er tilbake i Bø. 

Dagen startet aller først med en litern treningsøkt på FitnessWorld før vi skulle av gårde for å spille litt paintball. Dette er noe jeg ikke har gjort siden jeg gikk i militæret (4 år siden). Men det var sykt gøy og den gode blandingen av adrenalin og stress gjorde til at de to timene vi holdt på bare føltes som et øyeblikk.

Senere på kvelden tok jeg og Martine oss en gåtur i en av Odenses parken og fikk i den anledning noen kreative treningstanker. Slik endte da det da ;)

I morgen er det full 17. mai feiring her i Odense. Vi skal begyne dagen med champagnefrokost, før turen går videre til byen og 17. mai tog. Gleder meg masse til dette.

Hva er planene dine for 17. mai ?

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits