MARATONET MED 5 METER HØYE BRØYTEKANTER

Da var jeg endelig kommet meg gjennom maratonløypa som kanskje er en av de hardeste i landet. Dette var da min 2. fulle maraton. Været var fantastisk og løpet gikk på fjellovergangen fra Brokke til Suleskard. Denne veien ble for øvrig åpned for gjennomfart i går, ettersom det har vært store mengder med snø. 

Løpet fra min side gikk så som så. De 23 første kilometerene gikk greit, men de siste 19 km tilbrakte jeg i et krampehelvete uten like. Krampene satt i legger og lår og ville ikke slippe taket. Det ble ikke akkuratt bedre når jeg kom til de siste 7 km som gikk i bratt utforbakke. Men man må se det positive i det og si at man ikke alltid kan ha dagen. Jeg gjennomførte hvertfall på tiden 3 timer og 50 minutter og tar dette som en god trening innenfor den mentale biten ;)Når man kom opp i høyden sto brøytekantene stollte. De hadde en høyde på mellom 2 og 5 meter og jeg vil si at opplevelsen med dette løpet var i verdensklasse. Dette løpet MÅ bare oppleves !!!

Her hadde krampene slått inn og grensa til å begynne å gå var rett rundt hjørnet.Da var det endelig målpassering og jeg kan ærlig si at dette var noe jeg hadde gledet meg til de siste 19 kilometerene.

Når det er fint vær og mye snø, setter det store spor etter seg. Jeg endte opp med å bli solbrennt alle plassene som jeg hadde åpene. Fjes, armer og bein ble mildt sagt utsatt :)SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits