FLYTTELASSET

Skolen er snart over og det er på tide å begynne med å flytte hjem til mor og far for sommeren. Min kjære mor kom i dag opp til Bø for å hjelpe meg med det første flyttelasset. Vi brukte noen timer på å stable alt av ting på hengeren før vi vendte nesa mot Arendal igjen. Da vi kom til Arendal var det bare å henge i. Før vi kunne sette ting inn på barndomsrommet mitt, måtte vi først rydde det. Her gikk det drøye to timer før vi kunne begynne å lasse inn.

Nå er vi ferdig og rommet ser strøkent ut. Det dumme er at jeg vet at hele bilen fortsatt er full av klær, sykkel og adre ting som på ett eller annet tidspunkt må få en ny plass ;)

Ønsket ikke å gi dere ett mareritt med å vise dere bilder fra rommene så fant ut av at kanskje denne replikken kunne passe inn ;)

SJALABAIS 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits