MEAN MACHINES

Da var dagens hardøkt over. Etter rundt 4 timer med blodslit var jeg, Vetle og Jakob endelig ferdig med hardøkta våres. Vi hadde da vært gjennom 90 kilometer temposykkling og 10 x 1000 meter intervaller (2 min pause mellom hvert drag) + noen ekstra kilometer da vi løp til løpestadion.

Hordan gikk turen ?

Jeg må si vi hadde en flott tur der vi for det meste hadde solskinn og varme, men halvveis bestemte værgudene seg for å gi oss en innlagt dusj. Men dette endret ikke noe på planene våre. Vi fortsatte i regnet og brukte 2 t og 25 min på denne første delen av økta. 

Da vi hadde fått parkert syklene, var det klart for intervalldragene. Etter 3 drag begynte jeg å kjenne tendenser til kramper, men fortsatte kjøret og heldigvis slapp det. Pappa joinet også disse dragene og løp med høy insats. Etter nesten en time var også løpedelen unnagjort. Da var det bare å takke for en flott økt og tussle hjemmover. 

Da jeg kom hjem tok jeg meg en velfortjent dusj og sovnet direkte etter. Nå er det bare å nyte resten av kvelden med en god middag og film (forslag tas imot) ;)!!! TAKK FOR EN FLOTT ØKT MASKINER !!!

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits