HOVETRI TRENING

I det flotte sommerværet hadde Tonje, Maria og meg oss en flott gjennomgang av HoveTri sine løyper. Med 25 grader i luften og 18 grader i vannet, var det en fryd å legge på svøm. Jeg skulle i utgangspunktet hjelpe de med litt tips til hva de måtte tenke på frem til og under konkurranse. Men jeg kunne ikke dy meg fra å ta noen intervalldrag selv når jeg først hadde kommet meg uti.

Etter nesten en time med plasking, var det på tide å komme seg opp på land og hoppe på syklene. Nå var det tid for å sette fart rundt denne løypa. Med mye vind var det til tider noe vanskelig å holde kontroll på sykkelen, så noe sjangling ble det. Her brukte vi ca. 45 min før vi igjen skulle til skiftesone å hive på oss løpeskoene. 

Det holdt med 2,5 km for oss i dag. Med slitene bein og en god oppkjøring sa vi oss godt fornøyde og spiste lunsj på idylliske Hove før vi vendte nesa hjemmover. Nå er det bare få dager igjen til HoveTri. Som noen sikkert vet skal jeg ikke stille i år, men har fått gode erstatter. Min kjære Tonje og min gode venninne Maria (som jeg trente i dag ) skal nemlig konkurrere i den korte løypa på lørdagen. Still opp og hei dem frem ;)

LYKKE TIL JENTER ;)

Fikk for en tid tilbake GoPro, og er i full gang med å teste det ut. Her er resultatet fra dagens økt.


SJALABAIS 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits