CALISTHENICS OG STREET WORKOUT KURS

I morgen reiser jeg inn for å delta på AFPT sitt kurs i Calistthenics og street workout. Dette kurset vant jeg på Maren Erdvik (fitliving.blogg.no) sin instagramkonkurranse for en tid tilbake. Jeg reiser med bussen innover mot Oslo i morgen tidlig kl. 10 og gjør meg klar til første kursdag som begynner i morgen kl. 17. I løpet av kurset skal vi gjennom både teori og praksis innen feltet, og forhåpentlig vis kan jeg praktisere både human flag og muscle-ups samt mange andre fete treningsøvelser. 

Mine forventninger til dette kurset er skyhøyt. Jeg valgte å droppe NM (HoveTri) og angrer ikke på dette. Jeg ser frem til noe jeg tror kommer til å bli en fantastisk helg. 

Dette er kursholderen. Vil si at dette er definisjonen på maskin :)

Bildene ble hentet fra søk på google med søkeordet: Lasse Tufte 

SJALABAIS

3 kommentarer

Simona Juseviciute

12.06.2014 kl.22:37

Herlig! Ganske kult :)

Ha en fin dag videre!

hadde vært koselig om du hadde tatt en titt på bloggen min ;)

Victoria Wisløff

12.06.2014 kl.22:52

Nyt siste rest av dagen!

Synøve

12.06.2014 kl.23:46

Ha det supert og vondt på kurs!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits