FOR EN HELG

Da er jeg kommet meg hjem igjen etter en fantastisk kurshelg i Oslo. Jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker og ikke minst mange nye, gøye øvelser som jeg kan begynne å bruke i praksis.

Før jeg kom på dette kurset hadde jeg gjort meg noen forventninger. Jeg ønsket å lære meg masse nye øvelser der kroppsvekt var i fokus.

Det tok kort tid å finne ut av at dette kurset passet perfekt. For å si det slik så har jeg nå erfart at calisthenics og street workout handler bare om kroppsvekt og kroppsbeherskelse. Vi som har vært på kurset, har stort sett aktivisert hele kroppen i form av drag, press eller statiske øvelser 4 - 6 timer daglig gjennom helgen, så det er vel ikke en plass på kroppen jeg ikke kjenner jeg er øm i dag. 

Min personlige mening om kurset er at det var krevende, tunkt, utfordrende både fysisk og psykisk og det er vel også derfor jeg synes kurset var så vanvittig bra. Lasse Tufte (leder av kurset) var en person jeg følte klarte å hjelpe hvert enkelt individ til å pushe seg selv utenfor sine komfortsoner, slik at man oppnådde ny motivasjon til å prøve flere øvelser som stillte større krav til det fysiske og mentale.

Den beste tingen med calisthenics og street workout er at man aktiviserer hele kroppen på en eller annen måte. Enten jobber man eksentrisk, konsentrisk, plyometrisk eller statisk. Jeg kan også se at slik type trening kan påvirke mine prestasjoner innen triathlonsporten på en positiv måte. Så denne type trening er noe jeg kommer til å legge til som et supliment i min treningshverdag. 

Som en oppsumering vil jeg si at det har vært en kurshelg med masse teori i praksis og jeg føler at kurset har vært med på å utvikle meg både som enkeltutøver og innenfor jobben min som personlig trener og veileder. Jeg gleder meg også masse til å kunne ta i bruk øvelser vi har vært gjennom på dette kurset. For dere som synes kurset virker spennende ville jeg absolutt vurdert å ta det en gang i fremtiden.

Senere vil det komme en filmsnutt fra denne helgen, men her er det noen bilder dere kan kose dere med først (bildene er hentet fra Maren sin blogg fitliving.blogg.no m/tilatelse):


TAKK FOR EN FLOTT HELG :D

SJALABAIS

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits