NOK EN 45 / 15 GJENNOMFØRT

Siden jeg for en stund tilbake klarte den kunsten å melde meg på IronMan Barcelona, har jeg nå begynnt å kjøre en del mengde. Da spesielt på sykkel. Jeg begynnte tidligere denne uka med en godøkt som består av 45 km sykling etterfulgt av 15 km løping. Dette er en økt jeg skal fortsette med, og forhåpentlig vis klarer jeg å øke distanse noen ganger før det er klart for den skikkelige manndomsprøva.  

I dag ble også denne økta kjørt. Men før syklingen hjemmover fra Lillesand og til Arendal skulle begynne måtte jeg nyte en god softis i sola.

Tempoet på sykkelen var tilnærmet lik 75 - 80 % målt ut i fra min makspuls. Så jeg var rimlig gåen da jeg kom hjem. Men man må ikke klage over å være sliten, nå var det bare å komme seg ut på de avsluttende 15 km med løp.

Nå er jeg endelig klar for å legge meg. I morgen venter nok en dag med hard trening. Som dere vet kan ingen dager kastes bort. For hver dag som går bort, blir det en dag mindre til start på IM Barcelona.

SJALABAIS


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits