IDRETTSLEIR OG SKYPUMPER

Nå har jeg de siste fem dagene vært instruktør på en idrettsleir for barn. Her har jeg vært instruktør i noe vi hadde valgt å kalle for Cross X, som er en treningsform som i stor grad er lik CrossFit. Det er høy intensitet og alle øvelsene skjer med lite bruk av ekstra utstyr. Vi hadde følgende utstyr: bildekk, lastebildekk og hoppetau. Bilder fra denne leiren kan jeg desverre ikke legge ut grunnet regler tilknyttet leiren. 

Dette er en leir for barn mellom 11 og 17 år og tilbyr mange spennende idrett og aktivitetsvalg. Barna velger en hovedidrett / hovedaktivitet som de skal være med på under leiren. Videre vil de få testet ut en del andre bi-aktiviteter. Leiren er på idylliske Hove på Tromøy. Dette er en av plassene hvor de sjeldene skypumpene dukket opp for to dager siden (vist på nyhetene). Se filmer og bilder ved å følge denne linken http://www.nrk.no/sorlandet/forventer-flere-skypumper-1.11796025.


()bildet er hentet fra Agderposten.no

Nå har jeg også klart å bli ferdig med å rediger en filmsnutt fra Calisthenics & street workout - kurset jeg var med på den 13. - 15. juni. Denne filmen vil komme på bloggen i løpet av morgendagen ;)

SJALABAIS

Én kommentar

fitliving

25.06.2014 kl.19:51

Gleder meg til å se filmen :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits