KJENDISLIVET

I dag våknet jeg opp til overskriften " Kraftpakke fra sørlandet". Dette er overskriften på det som for tiden er utøverprofilen på nettstedet 3Atlet.no. Jeg må jo si at jeg synes det er litt stas og endelig se at mennesker har interesse i meg som triatlet. Det har også kommet noen kommentarer på innlegget etterhvert som det har blitt delt rundt, deriblant at jeg er en mann å se opp for i fremtidige konkurranser. Dette er noe som øker min motivasjon noe vannvittig og dette er noe som trengs i disse tider. Haugesund er rett om hjørnet og nervene har allerede begynnt å sette seg i kroppen. 

Dersom du driver med triatlon eller er interessert i å lese om favorittkonkurranse, forbilder og planene mine fremover synes jeg du skal tatt en titt ;)

Takk for støtten og motivasjonen som dere ironfitlesere gir meg. Dere er en stor motivasjonsfaktor med deres kommentarer og likes :)

HA EN STRÅLENDE DAG  

 

2 kommentarer

Trygve

26.06.2014 kl.12:05

Nice, men bare vent til Bø-sprinten da får du konkurranse! :)

Sondre

26.06.2014 kl.16:40

Trygve: Hehe :) Gleder meg Trygve. Stå på med treningen kompis ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits