CROSSFIT OG CALISTHENICS TIL FROKOST

I dag var det klart for extreme bootcamp hos Atletica Treningssenter kl. 09.00. Det virker som om alt for mange nyter ferien litt for mye, for i dag var det kun en som dukket opp og det var selveste Daniel. Denne karen er en 18 år gammel gutt som i utgangspunktet har bakgrunn fra håndball på et høyt nivå, men som ønsker variasjon i treningen sin. 

Siden det bare dukket opp en, valgte jeg selv å bli med på økta og endret også noe på programmet. Vi gjennomførte 3 forskjellige WODer før vi til slutt hadde 45 minutter med calisthenics trening. Det var gøy å endelig kunne praktisere og lære andre rundt dette feltet.

De tre første WODene vi gjennomførte var:

1)

AMRAP 20

30 x airsquats
20 x burpees
10 x push-ups
  5 x  clean and press
  5 x pull-ups (stright) 

2)

5 runder av:

10 x press
10 x push-ups
20 x KB swing
20 x Wallball

3)

5 runder

100 x american sit-ups
100 x donkey kicks
50 push-ups

Når vi etter disse øktene gikk over på litt calisthenics trening, var det ikke mye krefter igjen. Men vi fikk knipset noen flotte bilder.  

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits