NUTRAMINO - THE SHIT

Jeg har i en periode nå tatt i bruk Nutramino sine produkter. Det jeg i utgangspunktet har tatt i bruk er pre-workouten og proteinpulveret. Nå må jeg gi disse produktene stor skryt. Selv om pre-workouten i begynnelsen er litt vrien å få ned grunnet snodig konsistens føler jeg at den gir et gotdt energinivå før en treningsøkt skal påbegynnes. Men er det ett produkt jeg vil fremheve må er det Nutramino sitt proteinpulver. Jeg har testet en rekke smaker og alle har en fantastisk god smak enten du blander i vann eller melk. MEN den smaken jeg mener knuser alt annet er stracciatella. Den er så fantastisk god at jeg nesten ikke klarer å holde meg til kun to shaker om dagen.

Så en anbefalning til dere lesere som er på jakt etter et nytt proteinpulver og ikke har smakt dette. Kjør på og jeg kan love dere at det kommer til å bli din faste følgesvenn etter treningene ;)

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits