MØTE MED DEN STORE HELTEN

I Haugesund fikk jeg møte min store treiathlonhelt Chris Mccormack. Denne Australske mannen er verdensmester på fulldistanse IronMan og har en personlig bestetid på den syke tiden 7.54.22 noe som sier at han er en verdig verdensmester. Men under IronMan 70.3 Haugesund nådde han ikke helt til topps, men endte til slutt på en 8. plass med tiden 3.59.54. Men jeg fikk snakket litt med han etter løpet konkurransen og han sa at han var fornøyd med egen innsats og han synes at arrangementet og løypa var helt topp. 

Men det viktigste av alt var at jeg fikk et bilde sammen med han. Siden dette var rett etter målgang og vi var i atletsone, hadde vi lite tilgang på kamera. Derfor måtte vi ta i bruk kameraet på mobilen ;)Her er da meg og maskinen fra Australia, Chris Mccormack og ett av hans sitater:

"Success in the sport is, above all else, about enduring suffering"

SJALABAIS 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits