DAGENE ETTER

Nå er det gått fire dages siden jeg gjennomførte IronMan 70.3 Haugesund og mange lurer sikkert på hvordan jeg har hatt det og hva jeg har drevet på med disse dagene i etterkant.

Kroppen i seg selv føles egentlig veldig bra. litt støle lår og legger, men det er overkommelig. Jeg besgynnte allerede dagen etter konkurransen med litt rolig restitusjonstrening. Det ble da en rolig spinningøkt som varte i en time, pluss litt styrke på overkroppen. Gårsdagen ble også for det meste styrketrening på overkropp.

Det var først i dag jeg begynte med litt løping igjen. Jeg hadde meg en flott løpetur på en time. Beina virket friske og raske og jeg har dannet meg ny motivasjon til å trene effektivt og bra frem til min deby på fulldistanse IronMan i Barcelona om drøye tre måneder.

Nå har jeg også begynt å teste ut litt fete produkter fra Wristcounter. Med en god tights og en motiverende t-shirt er jeg fit for fight til hver treningsøkt. Sjekk ut kule produkter HER.SJALABAIS

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits