EN TRIST DAG

Nå har det seg slik at like før jeg skulle i dyst under IM 70.3 Haugesund døde min bestemor, dette var bare noen få måneder etter min bestefars død. Det har jo selvsagt påvirket meg mentalt. Men desto viktigere er det å ha noe å gjøre, slik at de verste tankene bortdrives. 

I dag var det min bestemors begravelse og jeg og min lillesøster startet dagen med en rolig joggetur der vi fikk bearbeidet litt tanker om våres kjære bestemor. Som avslutning på økta leket vi oss litt med noen calisthenicsøvelser. 

Det kjennes på kroppen at trening har en positiv virkning med tanke på humør og "depresjon" (her at man er langt nede mentalt) og under selve begravelsen var det de positive og morsome minnene jeg satt og tenkte over. Det var en fin begravelse der mange gode minner kom frem. 

HVIL I FRED BESTEMOR4 kommentarer

Maren

10.07.2014 kl.22:42

Så fin blogg, og så trist! Hadde vært koselig om du tok deg tid til og sjekke ut bloggen min!

RC

10.07.2014 kl.22:43

Uff, så trist..<3

Synøve

10.07.2014 kl.22:56

Ordentlig trist å høre. Kondolere så mye, Sondre! Klem
Kondolerer.

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits