ET MUST FOR EN HVER TRIATHLET

Triathlondrakt er et must for triatleter, og når det kommer til å velge riktig tridrakt er det flere faktorer som skal som skal stemme overens. For meg som konkurrerer i distanser som er fra sprint til snart fulldistanse IronMan, er det viktig at jeg har en trisuit som har en god tilpassningsform i forhold til min kroppsfysikk. Tridrakta må også ha en padding som er komfortabel både på sykkel og løp. 

Tidligere har jeg brukt en 2XU tridrakt som jeg måtte betale rundt 1500 kr for. Under IronMan 70.3 Haugesund fikk jeg en trisuite fra Wristcounter som jeg skulle teste ut. Dette er en drakt (kvinne - og herremodell) som i utgangspunktet koster 899 kr, men som de nå i en kort periode har redusert en hel masse. Nå kan du få kjøpt drakten for 299. Dersom du er ute etter en god drakt til en billig penge, må du bare slå til her ! Om du velger denne drakten fra Wristcounter eller 2XU sin er hipp som happ. Ønsker du å betale det femdobbelte for 2XU når kvaliteten og alt ellers er likt ?

Som sagt så er det denne drakta jeg konkurrerer i på dette tidspunkt og det er en absolutt anbefalning for alle dere som har en interesse for triathlon. Her kan du gjøre et stort kupp. Wristcounter har også en rekke andre varer på tilbud nå, så sjekk ut siden HER ;)

 

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits