100 KM SYKKEL OG 15 KM LØP

I dag fikk befalet mitt fra militærtiden meg med ut på en skikkelig god økt. Han ferierte på det gode sørland og kontaktet meg da med tanke på å kjøre litt trening sammen. Mannen jeg snakker om har kun holdt på med triathlon ett års tid nå, men skal om 19 dager stille til start på det som regnes å være ett av verdens hardeste triathlon, nemlig Norseman Xtreme Triathlon.

Slik jeg husker han fra militæret, var han en steinhard type med store interesser for trening. Viljestyrken tror jeg heller ikke det skal stå på.

Vi  hadde i dag en fantastisk tur med med strålende vær og gode forhold. Derfor gjennomførte vi en økt beståendes av rundt 100 km sykling og rundt 15 km løping i race pace - tempo. Jeg må si jeg er imponert over denne mannen. Han kan pushe masse watt på sykkel og løpingen mangler det heller ikke mye på. Så det skal bli veldig spennendes å følge med på han i tiden fremover.

Nå kjenner jeg noen som skal delta under Norseman Xtreme Triathlon og gleder meg masse til å følge med på dem underveis.

Ble desverre ikke noen bilder fra dagens tur, men tenkte allikavel at dere skulle se hvilken sykkel og hvem dere må se opp for under årets Norseman ;)

 SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits