ZUMBA PÅ MENYEN

I dag måtte jeg koble av litt fra den dagligdagse treningen min. Så når jeg da ble invitert med på zumbatime men norges eneste mannlige zumbainstruktør ( Johan Tonnevold ), var det ikke noe å tenke på. Etter en rolig langtur med løp bar det altså rett av gårde på zumbatime. Som sikkert mange vet er det veldig få mannfolk som reiser på slike timer, men jeg bruker dette blant annet til å trene på å være utenfor min komfortsone. Man svetter bra og smiling og latter er garantert på slike timer.

Jeg har værken danseerfaring eller rytme , men jeg kom meg gjennom og dette er en time jeg absolutt anbefaler folk å bli med på.

I morgen satser jeg på å bli ferdig med filmen fra IronMan 70.3 Haugesund, så stay tuned ;)

SJALABAIS

4 kommentarer

johan

16.07.2014 kl.23:31

Thumbs up! Timen var magisk artig;) jeg storkosa meg.;) Dette lover bra på hva høsten har i vente.

17.07.2014 kl.07:13

Artig med variasjon i treningen!

Tror ikke det stemmer heelt at Johan er Norge eneste zumbainstruktør da. Er en mannlig zumbainstruktør på senteret hvor jeg trener også ;)

Ønsker deg en fin torsdag med gode treningsøkter!

Sondre (IronFitness)

17.07.2014 kl.09:28

Jeg må innrømme at jeg var litt rask på tastene her og fikk tilbakemelding fra Johan rett etter innlegget var kommet ut om at han var eneste på sørlandet ;)

Det var også et fåtall andre mannlige instruktører ;)
Flinke dere er! Aldri testa Zumba

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits