PÅ SYKKEL MED EN PROFF

I dag var jeg så heldig å kunne få lov til å trene med en kar som er av høyt kaliber innefor triathlonsporten. Denne mannen har blant annet meritter som seier i sin age-group under IronMan 70.3 Haugesund 2014. Dersom du er litt inni triathlonsporten kjenner du kanskje til navnet Morten Hornnes. 

I dag kjørte jeg inn til Kristiansand for å få noen timer på sykkel med denne mannen. Dette er også mannen som rådgiver meg en del i forhold til min debut på fulldistanse IronMan som nærmer seg med stormskritt. Turen skulle være relativt rolig, men når Morten begynnte å pushe litt watt i nedoverbakker og på sletter, skjønte jeg fort hvem som var sjefen. 

Men turen bydde på mange gode tips og ikke minst fikk jeg en liten innsikt i hva jeg må trene mer på frem til IronMan Barcelon, nemlig SYKLING !!!

Nå har det seg også slik at jeg skal prøve å gå litt ned i vekt frem mot IronMan Barcelona og lurer derfor på om det er noen av dere lesere som har kunskap eller erfaringer rundt "dieter" / kostholdsendringer for å gå ned 2-4 kg i løpet av de neste 3 måndene. Jeg trener jo mye og trenger mye energi. Tips og inspinn tas i mot med åpene armer ;)

Ha en fortsatt aktiv dag :)
 SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits