SMEIGEDAG

I dag skulle jeg ut med Tonje og hennes lillebror Erlend på kajaktur, og jeg så dette som en perfekt mulighet for å få trent litt open water svømming. Så med to "passe på kajaker" ble det to gode timer aktivitet i vannet. 

Etter denne treningsøkta gjorde vi oss klare for å nyte resten av solskinnsdagen i Lillesands skjærgård. Første stopp var Brekkestø, der de har sørlandets største kuleis. Klarer dere gjette hvor mange kuler dette er ?

Deretter tøffet vi videre til en holme der vi kunne nyte en god lunsj med loff og reker, samt jakte litt på krabber. Jeg holdt nemlig på å bli krabbemat mens jeg lå å solte meg, og vi måtte derfor prøve å fange dette beistet.

Filmsnutt fra min fantastiske svømmetur vil bli lagt ut i morgen.

SJALABAIS 

2 kommentarer

Elisabeth

22.07.2014 kl.13:49

Ååååh, husker den isen!! Fantastiske kuler! :D

Sondre

24.07.2014 kl.08:32

Elisabeth: De er helt ville. Dersom disse bare er sørlandets største (som de sier på plakat), så lurer jeg på hvordan noerges største is er :P

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits