PUMPING IRON

I dag har jeg fått god opplæring i teknikk på forskjellige styrkeløftøvelser. Som treningspartner var jeg så heldig å ha med meg Thomas fra Danmark. Dette er en personlig trener og styrkeentusiast som vet hva han driver med. 

Styrkeløftøvelser er ikke det jeg har mest kompetanse rundt, men jeg har en søken om å bli bedre innenfor dette feltet. Siden det er fellesferie er ventilasjonssystemet på hele bygget slått av, da også på treningssenteret. Så i dag var det som å trene i en sauna. Da var det bra at jeg på et tidligere tidspunkt hadde fått noen gode drikkeflasker fra samarbeidspartneren min Wristcounter slik at jeg fikk i meg nok væske. Se flaskene jeg bruker HER.

Når 1,5 time var gått var vi ferdig med økta vår og jeg satt igjen med en masse ny kunnskap rundt de øvelsene vi hadde gjennomgått. 

Videre ser jeg frem til en strålende dag med masse bading og familiekos i Tvedestrand. 

Ting er ikke like enkelt når jeg skal til å praktisere løftene. Litt grimaser må til ;)

HA EN FLOTT SOMMERDAG 

3 kommentarer

Lok

23.07.2014 kl.13:42

Dette er vel ikke strykeløft? Vektløfting??????

Sondre

24.07.2014 kl.08:31

Lok: Heisann ! Bildene som er med i innlegget er bare noen utvalgte. Vi kjørte også litt teknikk på markløft som som en del av de tre styrkeløftøvelsene. Men du har et poeng , og jeg burde kanskje skrevet at det var vektløfting vi drev mest med her ;)

Kristin

02.08.2014 kl.15:56

Øy, gutta! Pass på nakken! O.o

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits