TOPP ÅMLI LØPET 2014

Nå har det seg slik at det er et par dager siden jeg skrev på bloggen sist. Grunnen er fordi jeg er å jobber på et sted der det er dårlig nettilkobling. Her kommer jeg til å være frem til fredag, så tror det blir dårlig med skriving frem til da. Men i dag fikk jeg litt tilgang og tenkte derfor å reklamere litt for et løp som går av stabelen neste helg (9. august).

Topp Åmli løpet er et flott turløp der man i løpet av 42 km løper opp og ned fjelltopper som tilsvarer en høydemeterdifferanse til norges høyeste fjell 2469 m.o.h. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg anbefaler alle spreke mennesker å prøve ut dette praktullet løpet. Det passer både for topptrente mennesker som ønsker å utfordre seg litt ekstra, men også for mosjonister som ønsker åta det som en behagelig tur. Selv kan jeg skryte av at det er jeg som har løyperekord og dersom noen vil utfordre den, er det et must å stille opp på startsstreken ;)

Følg denne linken og meld dere på for å bli med på en tur dere sent kommer til å glemme ;)

Meld dere på HER !!! 

Her er noen bilder fra fjorårdets arrangement.













HÅPER Å SE MANGE PÅ STARTSTREKEN :) SJALABAIS

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits