REDD TOPP ÅMLI LØPET

Nå har jeg vært i kontakt med arrangørene for topp Åmli løpet som i utgangspunktet skal gå av stabelen førstkommende lørdag. Nå har det seg slik at dersom det ikke melder seg på flere deltakere kan hele løpet bli avlyst. Til nå er det bare 25 påmelte og arrangørene vil gjerne ha noen stykker til . Dersom du har planer om å delta på et maratonløp eller et annet langløp denne sesongen kan dette løpet passe deg helt topp. 

Som sagt på et tidligere innlegg er dette et turløp, noe som vil si at man ikke trenger å være en toppidrettsutøver for å delta. Dersom man ønsker å ta det som en tur er det også lov. Dersom du melder deg på dette løpet kan jeg love dere en fantastisk opplevelse som kommer til å vare. 

Jeg mener at Crossfitere, triathleter, løpere og andre atleter i aller høyeste grad bør gå frem som gode forbilder og stille opp på arrangementer som dette, uansett om det er favourittøvelse eller ei.

Jeg utfordrer derfor atleter og dere lesere til å bli med på dette fantastiske løpet . Er du tøff nok til å møte opp ?

Meld deg på HER...SJALABAIS
2 kommentarer

04.08.2014 kl.22:33

hei! vurderer faktisk å melde meg på selv om jeg ikke er vant til å løpe så lang..:o men det sto noe om kjøring mellom løpene? det er vel sånn at hvis jeg kjører og parkerer der løpet starter, så kommer vi i mål der også, liksom på samme sted?:))

Sondre

05.08.2014 kl.20:55

Anonym: Heisann, så kult :D Slik det har vært før så har vi havnet ved bilene. Det sies at det er ny løype i år, men jeg går ut i fra at det er likt med tanke på bil (man ender altså opp ved bil mellom hvert fjell). Håper du fikk det svaret du ønsket ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits