KONKURRANSE - NIVEA MEN SENSITIVE

Jeg er en av disse karene du gjerne hører om ikke klarer å anlegge hverken bart eller skjegg. Det eneste som dukke opp i mitt ansikt er noen små dun her og der. Når jeg da fikk en forespørsel fra NIVEA og jeg ville teste ut deres nye shavingserie fikk jeg et smil om munnen. Men tenkte at det kunne være artig. 

Produktene jeg tester ut er NIVEA MEN SENSITIVE sin nylanserte serie som inneholder tre produkter: NIVEA MEN Sensitive Face Moisturiser, NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm og NIVEA MEN Sensitive Shaving Gel.

Det har vel gått en måndes tid siden jeg satte i gang å teste ut disse produktene, og det er den tiden det tar for meg å anlegge noen dun. Jeg har på grunn av denne testingen shavet meg og kjørt full rutine med disse produktene ca fire ganger, altså en gang i uka.  Tidligere problemer jeg har hatt når jeg har shavet meg, er at jeg får tørr, sår og irritert hud. Førsteinntrykket mitt ved den serien jeg nå har testet ut var at jeg ungikk disse tingene. 

I samarbeid med Nivea har jeg fått lov til å ha en konkurranse hvor en av dere lesere kan vinne alle tre produktene! Alt du trenger å gjøre er å svare på hva som er ditt beste hudpleietips. Her har du sjansen til å vinne et fantastisk shavingsett. 

!!! KOM MED HUDPLEIETIPS !!!

Les om produktene HER...

 

 Konkurransen avsluttes 20. august !

LYKKE TIL

 

 

6 kommentarer

Ekta Therese

07.08.2014 kl.22:48

Bruk fuktighetskrem i ansiktet HVER DAG og vask ansiktet med ansiktssåpe etter hver treningsøkt og bruk fuktighetskrem på etterpå ;) btw Sondre, du er nå kjekkest uten skjegg ;)

Patrick kvien

08.08.2014 kl.09:11

Bruk fuktighet krem både i ansiktet og på kroppen vær dag, kan være lurt og rense ansiktet først! Bruk gjerne en scrub en til to ganger i uka i tillegg.

Woop woop

08.08.2014 kl.13:03

V-neck på buksa? what the hell... Eller har du dradd ned for å vise hvor du egentlig testet produktet?

Sondre

08.08.2014 kl.15:27

Anonym: Hehehe, shortsen er en smule stor , men det gikk heldigvis greit ;) Hadde boxer under og når ikke den vises er det vel innafor ;)

Elisabeth

11.08.2014 kl.21:39

Mitt tips: plei etter behov! Se an hva huden din trenger.

En beroligende krem etter barbering er alltids å anbefale.

Jonatan

18.08.2014 kl.12:38

Beste tips: Ha gode gener, og ikke bruk noe som helst :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits