TRI CUP KRISTIANSAND

I dag var jeg for første gang med på samarbeids tri cup som blir arrangert mellom triathlonklubbene Arendal, Grimstad og Kristiansand. Dette var et arrangement som falt i stor smak. Løypa vi skulle gjennomføre besto av 750 m svømming, 20 km sykkel og 5 km løp. Det var første gang jeg har vært i gjennom denne løypa, og det er alltid litt vannskelig å vite hvordan man skal legge opp løpet og gi 120 % grunnet muligheter for vansklige kryss osv.

Arrangementet ble denne gangen gjennomført på Hamresand camping(Kjevik), som ligger ca. 10 km utenfor Kristiansand sentrum. 

Min gjennomgang av konkurransen:

Svømmingen - Gikk ganske greit. Jeg slet litt med navigeringen, noe som resulterte i noe vimsete svømming. Men klarte å rette meg opp etter halve svømmeetappen. Jeg kom opp av vannet som nummer to.

Sykkel - Det var mye vind i sykkelløypa i dag og med høyprofilhjul bydde det på store utfordringer. Vinden kunne plutselig ta tak i sykkelen og gjorde til at balansen på sykkel var dårlig. Dette resulterte videre til et ugjevt tråkk. Til tross for forholdene vil jeg si meg fornøyd med sykkeldelen.

Løpingen - Gikk også ganske bra. Brukte litt ekstra tid i skiftesonen fordi jeg ikke har fått med meg triskoene mine til Kristiansand. Dermed gikk det i dag med litt tid til knytting av skolisser. Ellers gikk løpingen veldig bra. Vi løp langs vannet i et variert terreng, og da bølgene slo langs løpetrasseèn slik at vannet sprutet opp på oss fikk jeg skikkelig Rocky følelse. Gøy, haha!

Etter å ha kjempet med en rekke sprekinger i 57 minutter og 12 sekunder, kunne jeg endelig puste lettet ut. Jeg hadde klart å holde førsteplassen fra løpedelen og inn.

På dagens Tri Cup var det allikavel 14 år gammle Pål Granås som imponerte meg mest. Denne unge karen fra Arendal Triathlonklubb gjennomførte ett av sine første triathlonkonkurranser med denne distansen og gjennomførte på fantastiske 1.24.38. Det gleder meg å se slike unge sjeler interesserer seg i denne fantastiske sporten. Stå på videre Pål ;)

Her er noen bilder fra dagens Tri Cup:SJALABAIS

Én kommentar

Pål

13.08.2014 kl.09:07

Takk for det😀

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits