NEDBETALING AV GJELD

Til tross for gårsdagens triathloncup, har jeg i dag gjennomført to økter. Først startet jeg og Tonje dagen med en skikkelig beinøkt. I dag hadde vi fokus på power og kjørte derfor øvelser med 5 repetisjoner per sett der vekten var høy. 

Senere på ettermiddagen ble jeg invitert ut på en 3 timers sykkeltur med Susanne fra Kristiansand Triathlonklubb. Vi syklet fra Kr.sand, bort til Vennesla, videre til Birkeland og tilbake til Kr.sand igjen. Dette var en flott tur på rundt 90 km.

Da jeg kom hjem ble jeg skjemt bort med god, varm, hjemmelaga kyllingsuppe av min kjære. Det er ikke noe som er bedre enn å komme hjem fra trening til ferdiglaget middag. Men jeg må ærlig innrømme at jeg føler meg litt teit og bortskjemt når hun fikser så god middag mens jeg får lov til å trene. Jeg bestemte meg derfor for å mekke en frisk dessert og disket sammen sorbet med banan og bringbær som hovedinngredienser.

SJALABAIS

2 kommentarer

torkild

13.08.2014 kl.23:17

rått! digger bloggen, mann! leser alt!

hvordan lagde du sorbeten? Kjøpte meg 14kilos ismaskin i dag! nå blirre is!

Sondre

14.08.2014 kl.21:58

torkild: Oi, min sorbet blir nok ikke like avansert som det din kommer til å bli ;) Jeg laget sorbeten i en blender, nesten som en smoothie bare med mye mindre væske ;) Hadde en kopp med frossene bananskiver, en kopp bringbær, 3 ss vaniljeyoghurt og ca. 1,5 dl juice (jeg brukte multivitaminjuice) ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits