UTEN MAT OG DRIKKE, DUGER HELTEN IKKE

Dagen i dag begynte ikke helt som planlagt. Det hele startet kl. 08.00 da jeg og Tonje tok følge til skolen. Hun skulle i time, mens jeg tenkte å ta meg en liten svømmeøkt på Spicheren. På veien begynte selvsagt regnet og pøse ned. Jeg ble kliss blaut og aldri så lite smågretten. Da jeg skulle hoppe inn i garderoben for å skifte viste det seg at svømmehallen ikke åpnet før kl. 12.  Jeg ble litt småforbanna og begynnte å traske hjemmover til hybelen igjen. Siden jeg ikke fikk svømme før klokken ble 12 bestemte jeg meg for å lage en bedre lunsj til Tonje kom hjem fra skolen.

Når klokken endelig ble 12 fikk jeg unnagjort svømmeøkten min. I dag var det langdistanse som sto på planen. Jeg svømte 3000 m sammenhengende crawl, og da jeg var ferdig ble det 15 minutter med bobblebad. Da jeg kom hjem sto dagens middag klar. På menyen sto bakt søtpotet med masse godt tilbehør. Enkelt, godt og ikke minst sunt(hvertfall hvis man greier å begrense inntaket av det litt mindre sunne tilbehøret som kjøttdeig, ost og rømme..)

Da regnet hadde gitt seg på kveldingen tok jeg meg en liten løpetur rundt ved bystranda. Det er så deilig med slike turer på kvelden. Man kan la tankene fly og bare koble ut. I dag svirret tankene mine litt rundt hvordan jeg skal toppe formen inn mot IronMan Barcelona, som nå bare er 53 dager unna. Med andre ord - det begynner å nærme seg!

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits