OPPKJØRING TIL IRONMAN BARCELONA

Nå er slagplanen klar for hvordan jeg skal finne toppformen til IronMan Barcelona som nå bare er 52 dager unna. Planen er å kjøre to ekstrembolker med en god pauseperiode i mellom. Når jeg kjører en ekstrembolk kommer jeg til å presse meg nærme en grense der jeg vipper på et knivblad på å bli overtrent. Jeg har gjennomført en ekstrembolk tidligere, og fikk stor effekt av det. Det som er annerledes denne gangen er som sagt det at jeg skal kjøre to av disse bolkene med en to ukers pause / restitusjonstrening i mellom. Kanskje vil formen med tanke på VO2-max og muskelutholdenhet øke enda mer, men faren for overtrening vil jo da også øke. 

Planen er å starte dette prosjektet nå til søndag. Da er det nøyaktig 50 dager til jeg skal stå på startstreken på stranden i Barcelona. Til nå har jeg Wristcounter som hovedsammarbeidspartner, men dersom det er noen andre som kunne tenke seg å hjelpe meg i min trening og konkurransehverdag ( sko, trningstøy, nutrition eller annet utstyr ) er det bare å ta kontakt. 

Her ser dere en oversikt over hvordan denne ekstrembolkperioden kommer til å bli. JOINE ??SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits