ARENDAL TRI VAR GODT REPRESENTERT UNDER IRONMAN KALMAR

I dag føler jeg for å skryte en gjeng med hardinger høyt opp i skyene. Seks stykker representerte Arendal Triathlonklubb under årets IronMan Kalmar som i dag gikk av stabelen. Distansen disse fem mennene og den ene damen gjennomførte i dag var utrolige 3.8 km svøm, 180 km sykkel og 42 km løp. Jeg føler jeg er heldig for å være med i samme triklubb som disse personene og håper at de kan gi meg en masse råd om hvordan jeg bør disponere kreftene mine under IronMan Barcelona, som da er den samme distansen. 

Gratulerer så mye med vel gjennomført IronMan Kalmar !!!


SJALABAIS

Én kommentar

Urte

16.08.2014 kl.23:41

Herlig :) Ha en fin lørdags kveld/natt :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits