BARNETRIATHLON I KRISTIANSAND

I dag skal jeg fortelle dere litt om gårsdagen min. Kristiansand triathlonklubb arrangerte et fantastisk barnetriathlon ved Aquarama. I utgangspunktet hadde arrangørene beregnet at det skulle dukke opp 30 - 40 deltakere, men da alle barn var påmeldt og det var 10 minutter til start viste påmeldingslistene rundt 110 barn.

Både jeg og Tonje sto vakt denne dagen. Tonje sto i løpeløypa, mens jeg var i bassenget og sørget for at alle kom seg trygt gjennom svømmeetappen. 

Jeg må si det var flott å se så mange engasjerte spreke barn. Barn i alderen 4 til 12 år kjempet seg gjennom løypa som besto av 25 m svømming, 2 km sykkel før de elste og 1 km for de yngste og 1 km løp for de eldste og 600 m for de yngste. Da barna kom i mål ble det boller, sjokoladekake, saft og dyreparkenis. Vi som sto vakter var også så heldige at vi fikk oss en smakebit. Her er noen bilder fra barnetriathlonet :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits