NOEN HERLIGE UNDER ARMOURPLAGG

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg var jeg så heldig å få 8 flotte plagg fra Under Armour. Under Armour er et merke jeg synes har masse flott treningstøy. I dag kunne jeg ikke vente med å få testet ut tøyet. Så hva passer vel ikke bedre enn en løpsintervall. Og dersom du lurer på om jeg likte disse produktene så kan jeg si at det leverte og vel så det. Her ser dere de fire plaggene jeg hadde på meg under dagens økt.

Plagg 1: Løpevest

Denne vesten var i et fantastisk godt stoff og hadde en flott passform med tanke på at den skal bli brukt til trening og aktivitet. Den var lett og god og var et godt plagg å ha på under oppvarming.

Plagg 2: Genser

Denne genseren var også et plagg jeg synes var gunstig under oppvarmingen. Den førte til at overkropp holdt god temperatur og ble varmet gjevnlig opp.

Nå det var klart for intervallene, var det også klart for å kaste av seg en del av tøyet. Både vesten og genseren røk og frem kom den fantastiske løpstrøya. Dette var en lettvektstrøye, noe som gjore til at man nesten ikke kjente til at den var på. 

I tilegg har jeg på meg en kort løpetights som passet midt i blinken. 

Nå er det klart for quiz med masterstudentene på idrettsvitenskap. Så vi får se om det finnes noe i det sportshodet mitt ;)

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits