I PUT MY NEW SHOES ON

Hei og hopp. 

I helgen var jeg hjemme på en liten svipptur for å delta på det 11 kilometer lange terrengløp (Førstemann til granestua).  Etter en dag med torden, regn og enda mer regn så det mørkt ut før dette løpet. I tilegg fikk jeg heller ikke lagt inn noe innlegg på bloggen denne dagen, tordenværet hadde helgen før slått knockout på nettverksboksen.

Heldigvis klarnet det opp gjennom dagen og når løpet skulle til å starte, tittet til og med solen frem. Selv om været hadde blitt bra var allikavel traseén gjørmete og glatt, men man kan ikke bli skremt av litt gjørme vel. Etter rundt 42 minutter passerte jeg målstreken på en god 3. plass. For denne plasseringa vant jeg varmende og kjølende muskelkremer fra Nuflex, samt et gavekort på Brekke sport, noe jeg kjøpte meg et par nye treningssko for. 

I går kveld reiste jeg igjen tilbake til Kristiansand for å nyte resten av helgen.

I dagmores fikk jeg slengt meg på sykkelen og gjennomførte en 4 x 5 minutters intervall på terrengsykkel. Jeg syklet rundt og utforsket områdene Baneheia og Odderøya. Det ble en flott time trening før jeg var hjemme og klar for frokost. 

Senere på dagen var jeg og Tonje av gårde for å ta en liten styrkeøkt. Da fikk jeg endelig testet ut de nye skoa mine. Skoene er av modellen Mizuno Tie, og er en barfotsko som passer veldig bra til forfotløping og ikke minst styrke. Skoen var litt uvann i begynnelsen, men jeg gleder meg masse til jeg får brukt dem litt mer.SJALABAIS


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits