TUNG EKSTREMBOLK

Nå går dagene i skole, jobb og intervaller. Nå er jeg akkurat kommet meg hjem fra intervalløkt nummer to for dagen og etter ni dager med totalt tolv intervaller, ser jeg nå frem til morgendagen der de to siste intervalløktene av ekstrembolk nummer én skal gjennomføres. 

En slik ekstrembolk setter sine spor på både kropp og sinn. Jeg kjenner at den fysiske formen nå begynner å bevege seg over mot dette og bli overtrent, og når det kommer til det mentale er det lite motivasjon og innsatsvilje. Dette er jo noe som dessverre gjenspeiler seg i hverdagen. Jeg er sliten både på skole og hjemme, noe som kan føre til at jeg kan oppfattes som lite sosial eller grinete (hjemme). Stakkars Tonje som må leve med denne surmulen.

Men det finnes lys i tunellen. Til onsdag skal jeg ha to uker med aktiv restitusjon. Det vil da si at jeg skal ha fokus spesielt på sykkel og svømming. Jeg skal da kjøre en økt om dagen som har en varighet på mellom 1,5 - 3 timer. All trening skal da gjennomføres i sone 1 og 2. Dette vil da si et rolig tempo. 

Her er jeg på vei hjem fra dagens andre intervalløkt. Klokken er her 21.30 :P

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits