TIDLIG START

For tiden går det mye skole. I dag hoppet (les krabbet) jeg ut av senga kl. 06.30, lagde frokost og masse niste - viktig å få i seg nok mat i løpet av en lang dag! Klokken 08.00 møtte jeg kolokviegruppen min for å gå igjennom stoffet som skulle gjennomgås under forelesning senere på dagen. I dag hadde jeg skole frem til kl. 15 og etterpå var det full fart ned til Solsiden for å jobbe. På arbeidsplan var det blant annet litt administrering og spinning.

På spinningsøkta var det ni spreke mennesker som stillte seg klare for en hard og effektiv økt. Dagens program bestod av en kombinasjon av tempointervaller, ståintervaller og styrketråkk.

Da jeg kom hjem senere på kvelden hadde Tonje mekka middag (igjen). Nydelig ovnsbakt laks, båtpoteter og grønnsaker sto på bordet i dag.

Fristet kanskje ikke dette ?

 


SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits