MORGENSTUND HAR GULL I MUNN (SVØMMING)

God morgen godtfolk. Nå er det lenge siden jeg sist hadde meg en morgenøkt , men i dag var dagen. Med Kristiansand Triathlonklubb var det oppmøte på Aquarama svømmeanlegg kl 08.00 sharp. Det ble en flott 1,5 times økt med fokus på crawlteknikk i form av glifase og beinspark. Som avsluttning kjørte vi 4 x 50 meter med fullt tempo.

Det var deilig å endelig få inn litt morgentrening igjen, og jeg kjenner at kroppen er mer våken og klar for litt studierelatert lesing utover dagen. Før vi skulle gå hver for oss kunne vi ikke dy oss fra å teste ut 10 meteren. Jeg har tidligere hoppet fra 10 meter utendørs, men med en gang jeg så ned fra samme høyde innendørs kjente jeg at høydeskrekknervene slo inn. Men jeg klarte nå til slutt å hoppe og jaggu kriblet det i magen. På ett eller annet vis oppnådde jeg en form for mestringsfølelse og jeg følte meg skikkelig "happy". Hva er dine søndagsplaner ?

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits