SEIER MED KLASSEN

I helgen som var deltok jeg og en flott gjeng fra klassa i KSI (Kristiansand strudent idrettslag) sin sandvolleyballturnering. Til tross for en værmelding som gikk ut med flomvarsel og opp mot 25 mm nedbør, klarte vi å holde koken gjennom hele turneringa og vant til slutt alle våre kamper. 

I mix-klassen som laget våret stillte i, var det egentlig påmeldt 6 lag, men 2 av lagene hadde trukket seg grunnet været. Av de 3 gjenstående motstandslagene var det ett av lagene som det var kjendtsfolk i. Jonathan og Alex (to venner) var med på laget vi møtte i finalen. Det ble en veldig gjevn kamp, men etter nesten 30 minutter spill i ett øsende, pøsende regnvær trakk laget fra master idrettsvitenskap det lengste strået. 

Premien ble en flott Hummel treningsbag !!!

Her er bilde av det seirende laget :D SJALABAIS

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits