YOGA & MULTIFIT

I dag startet dagen med at jeg og to venner fra klassa skulle delta på en Yogatime. Jeg har prøvd det et fåtall ganger før, men føler meg allikavel rimlig dum når jeg gjør entrè i salen. Som oftest er jeg vant til å se et overtall av kvinnelige deltakere og instruktører, men i dag var godt og vel 1/3 av deltakerene menn og vi hadde en mannlig instruktør.

Økta begynnte rolig men endret seg raskt da vi skulle opp etter veggen å kjøre noe som lignet på handstand push-ups og resten av denne timen bydde på store utfordringer.

Senere på dagen var det klart for Multifit på Solsiden. I dag var det tre spreke damer som møtte opp. Dagens økt besto av en rekke øvelser som utfordret både styrke og kondisjon, og det beste med økta var at vi gjore alt utendørs. Da vi tidlig i økta fant ut av at det hadde blitt tråkket i en hundebæsj ble det liv og røre, men de klarte å hente seg inn på den 15 sekunder lange pausen og var fit for fight igjen. 

Etter en time med knallhard trening fikk damene lov til å ta kvelden.

Her ser dere de tre spreke damene jeg var så heldig å få trene i dag ;)

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits