RR (RACE REPORT) GRIMSTAD MARATON

I går deltok jeg under Grimstad maraton. Dette var min 4. fullmaraton, og med andre ord visste jeg hva jeg skulle bevege meg ut på. Både halv og helmaratonløperne startet samtidig. Jeg følte meg såpass sprek at jeg valgte å følge halvmaratonløperne. Tempoet var laglig og greit og jeg gjennomførte de første 21 kilometerene på 1 t 22 min, noe som var ledelse på maratondistansen med nesten 5 min. Videre fulgte jeg opp med enda 9 gode km, men da gikk det galt.

Da jeg passerte 30 km begynnte krampene å komme. Dette førte igjen til at tempoet sank og det tok bare noen få kilometer før andremann tok meg igjen og da var det bare et tidsspørsmål før tredjemann også løp forbi meg. Jeg lå nå på en 3. plass og klarte å halte meg hele veien inn med kramper. Dette var nok et resultat av den harde åpningen, en feil som nå kanskje skjer litt for ofte.

Denne maratonen var en liten del av oppkjøringen før IronMan Barcelona som nå bare er 4 uker unna, og jeg er helt ok fornøyd med denne gjennomkjøringen. Nå er det bare en ekstrembolk og ett 17 km løp igjen før jeg er klar for fight. 

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits